ماجرای توزیع سکه‌ها در تیم ملی فوتبال/ چه کسی تعداد دقیق را می‌داند؟

تنویر افکار عمومی به سبک فدراسیون فوتبال درباره سکه‌های اهدایی تنها سبب افزایش ابهامات شده و خبری از شفاف‌سازی در این مورد نیست.

ماجرای توزیع سکه‌ها در تیم ملی فوتبال/ چه کسی تعداد دقیق را می‌داند؟

به گزارش زنهار: تنویر افکار عمومی به سبک فدراسیون فوتبال درباره سکه‌های اهدایی تنها سبب افزایش ابهامات شده و خبری از شفاف‌سازی در این مورد نیست.

احسان اصولی سخنگوی فدراسیون فوتبال روز گذشته (شنبه) پس از جلسه هیئت رئیسه، به سؤالات مختلفی پیرامون شرایط این فدراسیون و تیم‌های ملی پاسخ داد.

یکی از پرسش‌هایی که اصولی را به چالش کشید، مسئله اهدای سکه و پژو 206 در آستانه حضور تیم ملی ایران در جام جهانی 2022 قطر بود. سخنگوی فدراسیون اما درباره تعداد سکه‌های اهدایی اظهار بی‌اطلاعی کرد. وی البته تخصیص این سکه‌ها را رد نکرد و آن را در چارچوب آیین‌نامه‌ها و قوانین دانست.

اصولی: از تعداد دقیق سکه‌ها اطلاع ندارم

از ابتدای خرداد اخباری درباره تخصیص 600 سکه به اعضای تیم ملی فوتبال از سوی نهاد ریاست جمهوری به گوش می‌رسید. مدیر رسانه‌ای تیم ملی ایران و مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش در این باره اعلام کرد که 10 سکه به بازیکنان و برخی از اعضای کادر فنی، و پنج سکه به سایر اعضای تیم ملی و «بقیه» اهدا شد. وی گفت که رئیس فدراسیون فوتبال پاداشی نگرفته، اما خبری از جزئیات این مسئله و اینکه چه افراد دیگری پاداش‌ها را دریافت کرده‌اند، ندارد.

فدراسیون فوتبال نیز بعضاً اخبار و بیانیه‌هایی را منتشر می‌کند که ابهام خاصی را از بین نمی‌برد! فدراسیون روز 16 خرداد بیانیه‌ای در این باره صادر و اهدای سکه و پژو 206 به اعضای هیئت رئیسه فدراسیون را تکذیب کرد. این بیانیه اختصاص 600 سکه را نادرست خواند، اما تعداد این سکه‌ها را هم اعلام نکرد.

اکنون این پرسش به وجود می‌آید که چه تعداد سکه توزیع شده و چرا هیچ‌کس تعداد دقیق را نمی‌داند یا نمی‌گوید؟ وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال چرا در این باره شفاف‌سازی نمی‌کنند؟ بعضاً خبرهایی از سرنوشت سکه‌های توزیع‌ شده به گوش می‌رسد که عجیب است. برای اینکه جلوی چنین مواردی گرفته شود، بهترین کار شفاف‌سازی از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال است اما تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده و صحبت‌ها و اطلاعیه‌ها بر ابهامات افزوده است. با سکوت این دو نهاد شاید بهتر باشد مرجعی فراتر مثلاً نهاد ریاست جمهوری این کار را انجام دهد تا نقطه پایانی بر ابهامات و شایعات باشد.

منبع: تسنیم

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار