مهران مدیری و رامبد جوان به سرنوشت عادل دچار شدند؟!

خوشرو مدیر شبکه نسیم در پاسخ به سؤالی درباره حذف و کنارگذاشتن «دورهمی» و «خندوانه» واکنش نشان داد و توضیحاتی ارائه کرد.

 مهران مدیری و رامبد جوان به سرنوشت عادل دچار شدند؟!

به گزارش زنهار، این روزها درباره ادامه برندها و شایعه حذفِ برخی مجریان تلویزیون، بحث‌های متفاوتی می‌شود که بخش عمده‌ای از آنها به «دورهمی» و «خندوانه» برمی‌گردد، البته این بحث‌ها درباره احسان علیخانی و «عصرجدید» و رضا رشیدپور هم مطرح می‌شود، اما محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم این موضوع را رد می‌کند و حتی به بازگشتِ "کتاب‌باز" و ادامه «خندوانه» و «دورهمی» و حتی برخی برندهای قدیمی شبکه نسیم اشاره دارد.

همان‌طور که خوشرو در لابه‌لای گفت‌وگوی خودش به تقویت و ارتقاء فرم و محتوای برندها در دوره تحول سازمان تأکید دارد، کارشناسان هم معتقدند برندهایی مثل "خندوانه" و "دورهمی" که در شبکه نسیم روی آنتن‌اند یا خیلی از برندهای سرگرم‌کننده دیگر تلویزیون باید با ایجاد تنوع، برنامه‌ریزی و نگاه علمی مناسب و اختصاص نقشه راه و دورنمایی مشخص، قسمت‌ها و فصل‌های جدید برای آن‌ها طراحی شود.

بعضاً برخی از برنامه‌ها بدون تغییر رویه، از کلیشه، تکرار و فقدان استراتژی و برنامه‌ریزی، رنج می‌برند، به‌گونه‌ای که خلاقیت در ادامه راه برخی از برنامه‌های پرمخاطب، سَر بریده می‌شود، در این مسیر تلاش‌هایی شده است خصوصاً اتاق فکر برنامه «خندوانه» با یک‌سری ابتکارات، کارهایی پیش برده‌ است.

برخی از برنامه‌سازان مثل دست‌اندرکاران «کودک‌شو» به‌سراغ کارهای متنوعی همچون «تهمتن» رفتند و کار جدیدی را خلق کردند، البته قرار است فصل پنجم این برنامه تلویزیونی به‌زودی تولید خودش را آغاز کند، کاری که هم فضای مردمی دارد و هم می‌تواند تندرستی و شادابی را در جامعه رونق دهد.

ناگفته نماند که در اصولِ برنامه‌سازی گاهی هم برخی از محورها و رویکردها باید ثابت بمانند و کنار آن برخی رویکردها تغییر کنند و شاهد تنوع و بعضاً اتفاقات جدید باشیم.

شبکه نسیم رسالت اصلی‌اش سرگرمی است که برخی اوقات وابسته به برخی از برندها بوده است و حالا با حضور مدیر جدید قرار است برندهای جدیدی خلق شود. محمدرضا خوشرو که مدتی است بر صندلی مدیریت شبکه نسیم، تکیه زده است اهتمام جدّی نسبت به سیاست‌های جدید سرگرم‌سازی تلویزیون دارد که با محتوای سالم به‌عنوان فرهنگ درآید و تلویزیون پیش‌قراول این موضوع باشد.

چندی پیش با پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما درباره سرگرمی‌سازی و رقابتی که وی‌او‌دی‌ها در این باره ایجاد کرده‌اند گفت‌وگویی داشتیم و او به این نکته اشاره کرد: یکی از عناصر اصلی تلویزیون سرگرمی است. برای سرگرمی هدفمند، اصیل و سالم در دوره‌ی جدید برنامه‌های بسیاری داریم.

به‌تعبیر رئیس رسانه ملّی، متناسب با شرایط رقابتی و سیاست‌های تحولی، شعارهای محوری همچون «عدالت‌گستری» و «هویت‌محوری» کنار ارتقای محتوا در سرگرم‌سازی، اهمیت دارند. به هر حال بحث سرگرمی‌سازی، ارائه اطلاعات و آگاهی‌ها مهم است در دوره تحولی توأمان با هم پیش بروند.

خوشرو اعتقاد دارد : "فضای سرگرم‌کننده می‌تواند در بحبوحه فشارهای معاندین، امید و نشاط را در جامعه ایجاد کند، مثلاً خودباوری فردی را بالاتر می‌برد و با درست پیش رفتن در این حوزه به یک خودباوری اجتماعی خواهیم رسید، ضمن اینکه معضلات را می‌بیند برای آنها راهکار پیدا می‌کند، به‌جای ازهم‌گسیختگی اجتماعی یک انسجامی شکل می‌گیرد.

راهکار رسانه‌ای طراز انقلاب و رسانه‌‌ای که می‌خواهد فعالیت سرگرم‌کننده داشته باشد در وهله اول ایجاد امید، حال خوب، نشاط و سرگرمی است، همه این اتفاقات با پیرنگِ مفاهیم و مضامینی که مدنظر است باید به مخاطب انتقال پیدا کند."

 

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار