زمان و نحوه توزیع گوشت منجمد/ جزئیات

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از توزیع گوشت قرمز منجمد با قیمت‌های مصوب به‌منظور تنظیم بازار این محصول در بازار از هفته آینده در سامانه هوشمند «بازرگام» خبر داد.

زمان و نحوه توزیع گوشت منجمد/ جزئیات

به گزارش زنهار، «اسماعیل قادری‌فر» در نشست خبری خود به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پاسخ به ایرنا درخصوص وضعیت عرضه گوشت قرمز در سامانه‌های هوشمند اینترنتی، افزود: دام زنده، گوشت قرمز گوسفندی و گوساله کشور تامین است و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم تا جایی که ذخایر گوشت منجمد کشور نیز  از شرایط مطلوب برخوردار است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، علت بالا بودن قیمت گوشت قرمز در بازار را وجود دلالان و سودجویان دانست و تصریح‌کرد: گوشت قرمز منجمد گوسفندی و گوساله از ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای نخستین بار در سامانه هوشمند برای تنظیم بازار داخلی توزیع می شود که می تواند اثر مطلوبی در بازار این محصول داشته باشد.

وی اظهار داشت: برای تنظیم بازار گوشت قرمز به‌ویژه شب عید و ایام نوروز در صورت نیاز گوشت قرمز وارد می‌شود تا مشکلی در توزیع این محصول ایجاد نشود.

قادری‌فر اضافه‌کرد: هنوز حجم توزیع گوشت قرمز منجمد در سامانه هوشمند و نرخ مصوب آن مشخص نشده است که در روزهای آتی تعیین و اعلام می‌شود.

وی ادامه‌داد: اکنون امکان عرضه توزیع گوشت قرمز گرم و تازه در این سامانه به دلیل فسادپذیری سریع این محصول وجود ندارد و در صورتی که شرایط و زیرساخت‌ها فراهم شود به‌زودی این مهم نیز عملیاتی خواهد شد.

توزیع ۱۰ هزار تن برنج پاکستانی و هندی در استان‌های شمالی

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درخصوص اینکه دلالان در شمال کشور قیمت برنج داخلی را در دست دارند، گفت: تلاش داریم برای کاهش التهاب بازار برنج در استان‌های شمالی تولیدکننده برنج (گیلان، مازندران و گلستان)، بیش از ۱۰ هزار تن برنج پاکستانی و هندی با قیمت‌های مصوب توزیع کنیم تا بتوانیم بازار این محصول را از مبدا کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه دلالان و واسطه‌ها موجب گرانی برنج داخلی در استان‌های شمالی کشور هستند، افزود: برای کنترل این موضوع توزیع برنج خارجی در شمال کشور از آخر هفته شروع می‌شود.

توزیع برنج «فجر» از فردا در سامانه هوشمند بازرگام

قادری‌فر، از توزیع برنج تولید داخل فجر از فردا در سامانه هوشمند بازرگام خبرداد و  اظهارداشت: هنوز قیمت مصوب این برنج مشخص نشده است، اما با قیمت هایی بین ۳۹ هزار تا ۴۰ هزار تومان عرضه خواهد شد.

این مقام مسوول با بیان اینکه انواع برنج‌های خارجی، پاکستانی، هندی و تایلندی در سامانه بارگذاری شده و با قیمت مصوب به فروش می رسد، تصریح‌کرد: اکنون هر کیلوگرم برنج تایلندی با قیمت ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج هندی تنظیم بازاری با قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج پاکستانی با قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و برنج شیرودی با قیمت ۴۲ هزار تومان در سامانه‌های هوشمند عرضه می‌شود.

اقلام مورد نیاز تنظیم‌ بازار شب عید تامین است

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی کشور گفت: برای شب عید و ایام نوروز میوه، برنج، گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخم مرغ به میزان کافی تامین و عرضه خواهد شد و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در ماه های اخیر ۵۰ هزار تن پرتقال و ۵۰ هزار تن سیب درختی برای شب عید و ایام نوروز به قیمت‌های مصوب تنظیم بازاری تامین شده است که عرضه می شود.

قادری‌فر افزود: امسال تلاش داریم برای تنظیم بازار و حذف دلالان بین ۵۰ تا ۶۰ درصد میوه شب عید را در سامانه های هوشمند اینترنتی توزیع کنیم که حداقل قیمت ۳۰ درصد زیر قیمت بازار باشد.

به گفته وی، عرضه میوه شب عید و ایام نوروز از ۲۰ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

این مقام مسوول، توزیع هوشمند کالاهای اساسی را از مهمترین راهبرد ها برای کاهش واسطه‌ گری و دلال بازی در بازار دانست و افزود: اکنون فاصله قیمتی مزرعه تا سر سفره مردم  ۷۰۰ درصد است که همه این سود به جیب دلالان و سودجویان می رود.

کاهش قیمت سیب‌ زمینی به کمتر از ۸ هزارتومان تا انتهای هفته آینده

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با توجه به سیل اخیر در استان های جنوبی کشور و کاهش عرضه قیمت سیب زمینی در بازار به نزدیک ۲۰ هزارتومان نیز رسید که بلافاصله وزارت جهاد کشاورزی با عرضه این محصول در سامانه هوشمند با قیمت کمتر از ۱۰ هزارتومان و واردات این محصول تلاش در تنظیم بازار دارد.

وی اظهارداشت: اکنون قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی در بازار بین ۱۳ هزار تا ۱۵ هزارتومان است که تلاش داریم برای هفته آینده قیمت سیب زمینی را در میادین میوه و تره بار به نرخ کمتر از ۸ هزارتومان و در بازار به نزدیک ۱۰ هزارتومان برسانیم تا مصرف کنندگان دچار مشکل نشوند.

صدور مجوز صادرات دام زنده مشروط به تامین نیاز داخلی است

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره ممنوعیت صادرات دام زنده گفت: اکنون بیش از ۲۸ هزار رأس دام سبک به کشورهای هدف صادر شده و از نظر ما هیچ نقشی در بازار گوشت نمی‌تواند داشته باشد و از این بعد هم هرگونه مجوز جدید صادرات مشروط به رصد و پایش در بازار است که در صورت مازاد تولید و عدم نیاز بازار مجوز صادر خواهد شد.

ماجرای پول ۴۶ تن زعفران

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور درباره خرید و فروش ۴۶ تن زعفران و مابقی ماندن طلب کشاورزان افزود: بحث خرید و فروش ۴۶ تن زعفران مربوط به دولت دوازدهم است که هر کیلوگرم را به قیمت ۲۰ میلیون تومان به یک برند خاص فروختند و هنوز پولی بابت آن دریافت نکرده اند.

وی اضافه کرد: این درحالیست که پس از خرید زعفران توسط این برند خاص قیمت این محصول به کیلویی ۳۰ میلیون تومان رسید.

قادری فر ادامه داد: قراردادی سازمان تعاون روستایی از نظر شکلی دصحیح است، اما اجرای آن طوری بوده که چون با سفته فروخته‌اند، هنوز پول آن را دریافت نکرده‌اند.

احیای جهاد سازندگی در دستور کار است

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی کشور با اشاره به ابلاغ اساسنامه شورای عالی جهاد سازندگی گفت: امیدواریم که جهاد سازندگی با همان نگاه مردمی و جهادی که اوایل انقلاب فعالیت می‌کرد، دوباره احیا شود و ابلاغ این اساسنامه مسیر را برای انجام این کار مشخص کرده است.

افزایش ضریب نواوری بخش کشاورزی با کمک استارتاپ ها

قادری فر افزود: سالیان سال است که سازمان مرکزی تعاون روستایی از اهداف اصلی خود دور مانده بود، اما اکنون با بازگشت قانون انتزاع به بخش کشاورزی، این سازمان به وظیفه اصلی خود یعنی تنظیم‌ بازار می پردازد که سعی داریم با استفاده از سیستم‌های هوشمند حرکت کنیم.

به گفته وی، اکنون یک هزارو ۲۰۰  شرکت دانش‌بنیان و ۸۰۰ استارت‌آپ در کشور شناسایی شده‌اند و به دنبال افزایش ضریب نفوذ نوآوری در بخش کشاورزی  هستیم.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار